QWIC

QWIC is opgericht in 2006 door twee Nederlandse ondernemers. QWIC zet zich in voor een toekomst met autovrije steden, om zo de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren. Dat doen ze met het ontwikkelen van innovatieve e-bikes. Het design, samen met de elementen uit de automotive industrie, maken deze e-bike onweerstaanbaar.

Focus op mobiliteit

Met een modern design en het gebruik van de beste componenten worden de elektrische fietsen van QWIC steeds beter. Het merk onderstreept de grote behoefte aan mobiliteit in onze westerse samenleving. U kunt stellen dat QWIC zich inzet om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan.

QWIC e-bike series

De huidige collectie van QWIC bestaat uit vier series: SportiefComfortStad en Compact. Binnen deze series van design e-bikes verschillen de modellen onder andere van elkaar door de soort middenmotor, aandrijving of het versnellingssysteem. Zo heeft u een ruime keuze in e-bikes om te ontdekken wat bij u past. Test de QWIC fietsen bij Reijneveld Rijwielen.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten