• Slideshow-Vervolgpagina-1-Reijneveld-Rijwielen.jpg
  • Slideshow-Vervolgpagina-2-Reijneveld-Rijwielen.jpg
  • Slideshow-Vervolgpagina-3-Reijneveld-Rijwielen.jpg
  • Slideshow-Vervolgpagina-4-Reijneveld-Rijwielen.jpg
  • Slideshow-Vervolgpagina-5-Reijneveld-Rijwielen.jpg

Multicycle

Multicycle staat voor een soepele rijervaring op een prachtig afgewerkte e-bike. Ergonomisch en comfortabel, van Nederlandse kwaliteit. Exclusieve en hoogwaardige toerfietsen worden in een eigen fabriek ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Sinds de start in 1977 is Multicycle nog altijd gedreven door hoogwaardig Nederlands vakmanschap.

Krachtige Multicycle onderdelen

Multicycle fietsen zijn ontworpen met de best mogelijke technieken. De onderdelen zijn op subtiele wijze in het design geïntegreerd. Het elektrische systeem is vrijwel onzichtbaar uitgevoerd. De handvatten, het handgemaakte Italiaanse zadel, de stabiele drager met accu en het display zijn belangrijke onderdelen van het design van Multicycle. Iets wat Reijneveld Rijwielen ook opviel. De fietsen van Multicycle zijn online en in onze winkel te bewonderen.

Vakmanschap tot in de kleinste details

Elke fiets wordt met de hand gebouwd en ondergaat een grondige eindcontrole tot en met het allerkleinste boutje, voordat deze de fabriek uitrolt. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit. En daarom passen de Multicycle fietsen zo goed bij het assortiment van Reijneveld Rijwielen.

Fietsmerk-logo-MultiCycle-Reijneveld-Rijwielen.png2Fietsmerk-logo-Cortina-Reijneveld-Rijwielen-(1).png2Fietsmerk-logo-Qwic-Reijneveld-Rijwielen-(1).pngFietsmerk-logo-Bsp-Reijneveld-Rijwielen.pngFietsmerk-logo-Freebike-Reijneveld-Rijwielen.png

Scroll naar boven