Freebike

Onder de naam Freebike werd in 2017 een nieuw innovatief merk gelanceerd op het gebied van e-bikes. Oerhollands aangepakt met passie, kennis en ondernemerschap. En net zo belangrijk is het feit dat Freebikes in Nederland worden ontwikkeld en geassembleerd.

Geweldige e-bikes

Freebike fietsen hebben een uitstekende framekwaliteit en zijn voorzien van A-merk onderdelen. De motor vormt samen met de accu het hart van de elektrische fiets. Freebikes worden geassembleerd met de optimale combinatie van motor en accu, passend bij het model fiets en het inzetgebied. Wij verzorgen de service, het onderhoud en de levering van Freebike fietsen vanuit onze winkel in Moerkapelle.

Zelf een Freebike samenstellen

Freebike is de eerste e-bike aanbieder waarbij de klant zelf een eigen e-bike kan samenstellen. Geheel naar eigen wens en invulling kunt u de kleur van het frame, de uitvoering van handvattenzadelbandenaccu, en meer bepalen. De e-bike wordt samengesteld bij ons in de winkel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en fietsmodellen van Freebike.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten