Cortina

Met een Cortina fiets haal je kwaliteit in huis van eigen bodem. De fietsen worden in Nederland geproduceerd en het merk kwam in de jaren 70 op de markt. Cortina kent als Nederlands merk als geen ander de behoeftes van de Nederlandse fietser: betrouwbaarheidrobuustheid en een comfortabele zithouding. Heerlijk doortrappen en verzekerd zijn van hoge kwaliteit. Een Cortina fiets is er voor iedereen. Studenten die heen en weer fietsen naar school, woon-werkverkeer, een ommetje voor de boodschappen en een sprintje naar de sportclub.

Ruime keuze in opties en modellen

De fietsen van Cortina staan bekend om de mooie vormgeving. Afhankelijk van de modelkeuze heeft u een modern of juist een retro frame. Reijneveld Rijwielen heeft een ruim assortiment Cortina fietsen in huis. Zo is er altijd wel een fiets die past bij uw wensen. Naast verschillende modellen en kleuren, heeft u natuurlijk ook de opties voor versnellingen en een open of gesloten kettingkast. Zo heeft u een A-merk fiets, zonder dat u veel geld kwijt bent.

Kies uw favoriete Cortina fiets

Als u de beslissing heeft gemaakt om een nieuwe fiets aan te schaffen, dan heeft u baat bij persoonlijk advies. Omdat u de fiets misschien wel dagelijks gebruikt, mag u best wat eisen stellen. De fiets moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En met Cortina fietsen mag u ook rekenen op een fraaie vormgeving. U heeft een ruime keuze in modellen. Of het nu om een praktische transportfiets, snelle e-bike of hippe designfiets gaat, bij Reijneveld Rijwielen kunt u terecht voor diverse Cortina modellen. Maak meteen een testritje met uw favoriete fiets.

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten