Favicon ReijneveldRijwielen

Altijd een nieuwe fiets

Favicon ReijneveldRijwielen

Gratis onderhoud

Favicon ReijneveldRijwielen

Nieuwe fiets bij diefstal

Favicon ReijneveldRijwielen

Vast bedrag per maand

Leasen

Ons Fietsleaseplan: De goedkoopste van heel Nederland!

Reijneveld Rijwielen kwam in 2010 als één van de eersten op de markt met een eigen leaseplan. En nog steeds verzorgen wij fietsleaseplannen volledig in eigen beheer. Wanneer iemand over een nieuwe fiets wil beschikken, elektrisch of gewoon, of u wilt het gemak ervaren van een nieuwe fiets voor een vast maandbedrag, dan komen wij tegemoet met een leaseplan. Want, In Nederland is een fiets bijne een 1e levensbehoefte en wij vinden het ontzettend leuk om dit te faciliteren.

`Omdat wij ons leaseplan volledig in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij voordeliger zijn dan iedere andere partij`

Fietsen voor een vast maandbedrag

Private Leasing betekent niets anders dan dat u een fiets voor langere termijn huurt en de betaling in termijnen kunt voldoen. De fiets is niet in eigendom van de gebruiker, maar blijft op naam van Reijneveld Rijwielen. Voor een vast bedrag per maand heeft u de fiets in gebruik. Leasen maakt het mogelijk om op een nieuwe fiets te rijden, zonder dat u het gehele bedrag in één keer moet betalen. Bij ons bent u verzekerd van een full operational lease. Alles wordt geregeld: u ontvangt een gratis fiets, accu, service, verzekering, garantie, reparaties en ons vertrouwde onderhoud. Een leaseplan is al mogelijk op basis van 1 jaar. Kortere periodes in overleg.

U heeft een stadsfiets bijvoorbeeld voor € 19 per maand. Een elektrische fiets (e-bike) vanaf €49 inclusief verzekering en onderhoud aan huis 

Uw leaseplan bij Reijneveld Rijwielen

Wij zorgen dat u direct gebruik kunt maken van uw fiets bij afname van een leaseplan. Reijneveld Rijwielen zet uw belang voorop, en dat betekent een goede fiets waarmee u letterlijk en figuurlijk mee vooruit kunt. Wij zetten de voordelen van leasen nog eens op rij:

  • Altijd een nieuwe fiets
  • Gratis onderhoud bij Reijneveld Rijwielen of op locatie
  • Nieuwe fiets bij diefstal
  • Vast bedrag per maand
  • recht van eerste koop na afloop lease

Reijneveld Rijwielen is een fietsenzaak en leasemaatschappij in één. Daarom kunnen wij u een voordelig leaseplan aanbieden met vele voordelen. Wij schakelen snel en hebben altijd de beste keuze in fietsen. U vraagt een leaseplan aan per fiets. Als u meerdere fietsen afneemt, worden er meerdere leaseplannen vertrekt.

Neem contact met ons op via info@reijneveldrijwielen.nl voor meer informatie over leasen.

Leasen afbeelding reijneveldrijwielen

Voor meer informatie over leasen kunt u contact opnemen of langskomen in onze showroom.

Sfeerfoto CTA Home Reijneveld Rijwielen

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten