Gebruikte fietsen bij Reijneveld Rijwielen

Naast nieuwe fietsen leveren wij ook gebruikte fietsen vanuit onze winkel in Moerkapelle.

Alle gebruikte fietsen kunnen direct worden meegenomen. Indien gewenst poetsen wij de fiets. Wilt u uw huidige fiets verkopen? Reijneveld Rijwielen denkt graag met u mee. Wij plaatsen de fiets in de showroom en maken een prijsafspraak. Wilt u na een periode de fiets toch zelf meenemen of ergens anders verkopen? Ook dat is mogelijk. 

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Fietsen gebruikt afbeelding reijneveldrijwielen

"Alles wordt met hoge nauwkeurigheid en vakmanschap uitgevoerd."  

Filter op merk
RESET
Status
Merk
Qwic premium nieuwe fietsen qwic reijneveld

Qwic Premium

  • Plaats motor: Midden
  • Plaats accu: in de framebuis, uitneembaar
  • Framemaat: s
  • Remsysteem: Hydraulische schijfremmen
  • Versnellingen: Shimano Nexus 7
    € 2.149,00 € 2.749,00

Aankoopbemiddeling op maat

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, is onderzoek doen enorm handig. Er is veel aanbod en ruime keuze in merken en modellen. Wij begrijpen dat u hulp kunt gebruiken bij uw onderzoek en aanschaf van een nieuwe fiets. Reijneveld Rijwielen helpt u om op basis van uw budget en wensen de ideale fiets te vinden. Dat kan betekenen dat u voorkeur heeft voor een fiets die Reijneveld Rijwielen niet in de huidige collectie heeft opgenomen.

Alsnog bent u bij ons aan het goede adres. Wij willen iedereen helpen aan de juiste fiets. Individuele wensen en eisen nemen wij heel serieus. Omdat wij over de kennis en kunde beschikken, kunnen we voor u de juiste fiets selecteren. Reijneveld Rijwielen gaat voor u op zoek naar de fiets van uw dromen, ook al hebben wij deze niet standaard opgenomen in onze collectie die u in de showroom kunt bekijken. Ons team onderzoekt of het mogelijk is om de fiets te bestellen en zal u op de hoogte brengen van de verkoopprijs en mogelijke extra’s. Uiteraard kunt u na de aanschaf bij ons terecht voor het onderhoud van uw fiets.

Sfeerfoto CTA Home Reijneveld Rijwielen

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer.

Sluiten