Bedrijfsprofiel

Reijneveld Rijwielen is in de koude winter van 2005 opgezet door Koen Reijneveld. In die tijd was het te koud om te fietsen, maar Koen Reijneveld heeft stellig zijn plannen doorgezet. In al die jaren is zijn passie voor fietsen en alles wat daarmee te maken heeft alleen maar vergroot. Daarnaast zijn in al die jaren de fietsen snel veranderd, maar de liefde is en zal voor altijd blijven.

Op dit moment zijn er 2 parttimers en 1 fulltimer werkzaam in en rond de winkel. We beseffen als geen ander dat het niet ophoudt bij de aankoop van een tweewieler en daarom houden wij onze kennis hoog in het vaandel. Basiskennis is tegenwoordig niet meer genoeg en daarom komt bij ons elke detail aan bot.

Buiten onze vaste winkel in Moerkapelle, zijn wij ook te vinden op diverse markten. Daarnaast is in 2013 onze webshop gelanceerd, die wekelijks wordt bijgehouden op producten. De webshop is dusdanig gekoppeld met de winkelsoftware, dat elke prijs altijd up-to-date is!

Het bijzondere van Reijneveld Rijwielen is dat wij op alle vragen antwoorden klaar hebben liggen. Zo hebben wij een grote aanbod van elektrische fietsen en verzorgen wij ook ombouwsets voor diverse fietsen.

Kortom, grote passie, grote liefde voor een kleine moeite.

Wij zien u graag eens bij ons in de winkel!