Retour

Internetbestellingen

Reyneveld Rijwielen volgt de wet van kopen op afstand. Hierin staat dat u een bedenkperiode heeft van 7 dagen na levering van het product. Wanneer het product 100% in nieuwe staat verkeert (inclusief labels) kunt u het product binnen deze periode terugsturen. Retourneren gaat eenvoudig door het  retourformulier in te vullen en dit samen met het product naar ons terug te sturen.
 
Het pakket moet goed verpakt worden en voldoende gefrankeerd zijn. Niet of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Mocht er sprake zijn van een fout van Reyneveld Rijwielen, of valt een artikel onder garantie, dan worden de verzendkosten achteraf vergoed.
 
Hoewel wij voor orders boven de € 100 (m.u.v. fietsen) geen verzendkosten berekenen, worden er vanzelfsprekend wel kosten gemaakt om deze te versturen. Stuurt u producten terug en komt uw orderbedrag daardoor onder de € 100 dan worden er € 8,75 verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.
 
Als u bijvoorbeeld een bestelling heeft gedaan van € 120,- (geen verzendkosten) en een product van € 25,- retourneert, krijgt u € 16,25 terug (€ 25,- minus € 8,75).
 
 
Aankopen in de winkel
 
Bent u niet tevreden over het aangekochte artikel, dan is het mogelijk om dit bij ons in de winkel te ruilen. Uiteraard dient het product in nieuwstaat bij ons terug komen. Gebruikte fietsen kunnen niet geruild worden. Het is niet mogelijk om het aankoopbedrag hiervan terug te krijgen.
 
Klik hier om uw artikel retour te melden via de webshop.